Завантаження ...
banner
banner

Після трьох місяців полону ніжинець Дмитро Киричок повертається до дому. Оновлено

Дмитро киричок, полон Дмитро киричок звільнено з полону Зустріч полонених бійців у Дніпропетровську

Уночі бійці 13 батальйону територіальної оборони  Дмитро Киричок, Дмитро Мартиненко та Віталій Мишастий прибули до Дніпропетровська і після короткого перепочинку одразу вирушили далі, щоб якнайшвидше побачити рідних, ідеться в сюжеті ТСН.Ранок. 

Інформація про звільнення полонених бійців також з'явилася на сторінці Петра Порошенка: Добра звістка. Щойно повідомили, що ще трьох наших хлопців з 13-ого мотопіхотного батальйону та 1-ої танкової бригадизвільнено з полону.Слава Україні!

Posted by Петро Порошенко 6 травня 2015 р.

До мобілізації - кухар, експедитор та художник у полоні провели більше трьох місяців. Їх захопили у січні на блокпосту у Вуглегірську, коли бойовики здійснили прорив перед наступом на Дебальцеве. Бійці кажуть, що після потужного мінометного обстрілу та подальшого нападу бойовиків шансів врятуватися не було. Із сімох бійців, що були на блокпосту, бойовики двох добили на місці, ще одного вбили вже в полоні, зриваючи злість, а чотирьох інших відправили до в'язниці. На них весь цей час тиснули морально та змушували працювати, зокрема, розбирати завали донецького аеропорту та діставати звідти загиблих побратимів. Одного з полонених звільнили напередодні, про обмін цих трьох домовлявся правозахисник Василь Ковальчук за підтримки дніпропетровського Фонду оборони країни.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: