Завантаження ...
banner

Порушення карантину в Ніжині: скільки протоколів склала поліція

За порушення правил щодо карантину від початку його дії складено 18 адміністративних протоколів (ст. 44-3 КУпАП), з яких 16 – у Ніжині. Про це на сьогоднішній оперативній нараді розповіла начальник сектору

карантин, правила, порушення, протокол

За порушення правил щодо карантину від початку його дії складено 18 адміністративних протоколів (ст. 44-3 КУпАП), з яких 16 – у Ніжині. Про це на сьогоднішній оперативній нараді розповіла начальник сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко, повідомляє mynizhyn.com.

Так, на минулому тижні протокол складено відносно власника закладу громадського харчування, який попри заборону уряду, допускав у приміщення відвідувачів.

На час фіксування порушення персонал закладу на робочому місці не використовував засоби захисту (маски, рукавички, деззасоби).

Закон не дає права поліції закривати такі заклади після того, як складено протокол за вищезгаданою статею. Це означає, що працювати далі чи ні, вирішує виключно адміністрація закладу.

"Однак, – зауважила І. Музиченко, – за кожен наступний факт правопорушення маємо право складати нові протоколи за цією ж статею КУпАП, які судом будуть розглядатися як окремі, а відтак і штраф може бути призначено кілька разів".

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: