Завантаження ...
banner

Хто зламав лавку під міськвиконкомом?

Чому ніжинці не несуть матеріальної відповідальності за пошкодження комунального майна? Із таким запитанням на сьогоднішній оперативній нараді звернувся заступник міського голови

лавка, відповідальність, поліція

Чому ніжинці не несуть матеріальної відповідальності за пошкодження комунального майна? Із таким запитанням на сьогоднішній оперативній нараді звернувся заступник міського голови Григорій Олійник до представника Ніжинської поліції Інни Музиченко.

"Вихідними хтось зламав лавку під міськвиконкомом. Яке бачення поліції щодо припинення таких дій?, – поцікавився Г. Олійник. – Чому ніхто не несе матеріальної відповідальності за пошкодження комунального майна? "Небайдужі", які зламали стовп з ліхтарем перед виконкомом, у його відновленні участі не брали. Мала місце й пригода зі знищеними самшитами – знову безвідповідальність".

Як буде цього разу?

Нагадуємо: на центральній площі міста встановлено систему відеоспостереження і, як зазначила І. Музиченко, нові відеокамери встановлювались із урахуванням побажань поліції, тому потреби правоохоронних органів задоволені.

Крім того, одна із відеокамер на площі роботизована, що дає можливість збільшувати зображення, тож цілком можливо, що запис даної події є. Звісно, якщо це трапилося у нічний час, то і видимість буде гіршою.

На нараді було наголошено, що порушника має бути притягнуто до матеріальної відповідальності, лише тоді роботу поліції можна назвати результативною.

Валентина Пильник
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: