Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські лісівники визначили переможців конкурсу на кращу шпаківню

Щороку ніжинські лісівники оголошують конкурс до Дня птахів на кращу шпаківню чи синишник. Дуже приємно, що робіт надходить багато, і всі вони – цікаві та креативні. Саме тому цьогоріч на допомогу компетентному журі

шпаківня, лісівники, конкурс

Щороку ніжинські лісівники оголошують конкурс до Дня птахів на кращу шпаківню чи синишник. Дуже приємно, що робіт надходить багато, і всі вони – цікаві та креативні. Саме тому цьогоріч на допомогу компетентному журі покликали і відвідувачів Сторінки ДП «Ніжинський лісгосп» у Facebook. Тож, проаналізувавши всі шпаківні на відповідність вимогам, взявши до уваги 268 голосів інтернет-опитування та 16 голосів спеціально створеної оціночної комісії, переможців визначили!

Ними стали: 1 місце – Катерина Павлюк та Ілля Клімченко, с. Світанок, 2 місце – Дарина Кушнір, м. Ніжин, 3 місце – Олег Градобик, с. Кропивне, переможець глядацьких симпатій – Микола Стичов, м. Ніжин.

На жаль, у зв’язку із обмежувальними заходами, спрямованими на запобігання поширення коронавірусу, разом відзначити День птахів не вийшло. Та зустріч не скасовується, а лише переноситься на певний час! Грамоти, подяки, подарунки, а також запашний лісовий чай чекають на учасників конкурсу! Слідкуйте за новинами на Сторінці ДП «Ніжинський лісгосп» у Facebook!

Прес-служба ДП «Ніжинський лісгосп»

шпаківня, лісівники, конкурс

шпаківня, лісівники, конкурс
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: