Завантаження ...
banner
banner

"Замінування" ОВК № 207 виявилося хибним

Сьогодні о 14 годині 45 хвилин до чергової частини Корюківського райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що будівля райцентру де знаходиться ОВК № 207 замінована.

Сьогодні о 14 годині 45 хвилин до чергової частини Корюківського райвідділу внутрішніх справ надійшло повідомлення про те, що будівля райцентру, у якій знаходиться окружна виборча комісія № 207 замінована.
 
Зателефонував невідомий чоловік, який заявив, що вибух станеться через 25 хвилин. Правоохоронці оперативно виїхали на місце і евакуювали з будівлі окружної виборчої комісії близько ста чоловік і ще близько двохсот чоловік — з прилеглої території.

Під час огляду будівлі та навколишньої території працівниками райвідділу міліції та науково-дослідного експертно-криміналістичного центру при УМВС України в Чернігівській області вибухонебезпечних предметів і пристроїв виявлено не було. Після того, як було завершено перевірку, члени окружної виборчої комісії продовжили свою роботу.
 
Дану подію занесено до єдиного реєстру досудових розслідувань. Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 259 Кримінального кодексу України (завідомо неправдиве повідомлення про підготовку вибуху, підпалу або інших дій, які загрожують загибеллю людей чи іншими тяжкими наслідками) — карається обмеженням волі на строк від 2 до 6 років.
 
На даний час правоохоронці з’ясовують особу цього «телефонного жартівника».

mvs.gov.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: