Завантаження ...
banner

Непродовольчим ринкам Ніжина дозволили торгувати

Сьогодні, 6 квітня, під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулось засідання штабу з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє nizhynrada. Під час засідання комісія розглянула

засідання,  торгівля,  інфекційне відділення

Сьогодні, 6 квітня, під головуванням міського голови Анатолія Лінника відбулось засідання штабу з техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, повідомляє nizhynrada.

Під час засідання комісія розглянула письмове звернення від підприємців та керівництва КП «Комунальний ринок» щодо реалізації товарів, які передбачені постановою Кабінету Міністрів.

Комісія ТЕБ та НС вирішила надати дозвіл для ведення торгівлі на непродовольчих ринках.

Але цей дозвіл стосується, відповідно до постанови Кабінету Міністрів, лише торгівлі деталями та приладдям для транспортних засобів та сільськогосподарської техніки, засобами гігієни, ветеринарними препаратами, кормами, пестицидами та агрохімікатами, насінням і садивним матеріалом, засобами зв’язку та телекомунікацій, в тому числі мобільними телефонами, смартфонами, планшетами, ноутбуками та іншими товарами, що відтворюють та передають інформацію.

Штучних квітів у переліку дозволених товарів немає, тому продавати їх заборонено.

Також, під час засідання, визначились, у які приміщення розміщатимуть хворих, у випадку, якщо інфекційне відділення міської лікарні буде заповнене.

Та внесли зміни до своїх попередніх рішень. Тепер дозволено перебування в приміщенні не більше одного відвідувача на 10 м2 торговельної площі (магазини), та не більше одного відвідувача на 20 м2 торговельної площі (ринки).

Відділ інформаційно-аналітичної роботи та комунікацій з громадськістю, Лілія Ломакіна 
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: