Завантаження ...
banner
banner

У скільки Ніжину обійдеться будівництво нового міського кладовища?

Як було зазначено раніше, нове міське кладовище будуть будувати на території Кунашівської сільської ради Ніжинського району. Нагадаємо, що на початку 2019 року у міськраді озвучили про намір закрити кладовище по вулиці Прилуцькій

кладовище, будівництво, кошти

Як було зазначено раніше, нове міське кладовище будуть будувати на території Кунашівської сільської ради Ніжинського району. Нагадаємо, що на початку 2019 року у міськраді озвучили про намір закрити кладовище по вулиці Прилуцькій та розробити проектно-кошторисну документацію і топографічні карти для нового кладовища. 

Повідомляє mynizhyn.com.

1 квітня у системі ProZorro Ніжинська міська рада відкрила тендер на Будівництво міського кладовища на території Кунашівської сільської ради, Ніжинського району. Сума очікуваної вартості закупівлі становить 15 млн. 113 тис. 456 грн 60 коп. Тендерні пропозиції будуть приймати до 22 квітня.

Згідно технічного опису предмету закупівлі, для того, щоб побудувати кладовище необхідно виконати такі роботи:

1. Викорчовування дерев - цей пункт включає у себе 16 підпунктів з детальним описом необхідних робіт - від викорчовування пнів, засипання ям і вивозу сміття.

2. Рекультивація землі - розроблення грунту бульдозерами на площі 1000 м3.

3. Демонтажні роботи - розбирання залізобетонних фундаментів і цегляних стін (виходить, щл крім дерев на території майбутнього кладовища є ще і якісь будівлі).

4. Земляні роботи - розроблення і підвоз грунту.

5. Улаштування дорожніх покриттів.

6. Монтаж водопроводу.

7. Озеленення - посів газону.

8. Благоустрій - стовпчики, таблички, баки для сміття, монтаж лавок, воріт і огорожі.

9. Зовнішнє осітлення - установлення світильників.

На сьогоднішній позачерговій сесії Ніжинської ради депутати прийняли рішення «Про затвердження плану фінансування будівництва на 2020-2022 роки по об’єкту: «Будівництво міського кладовища на території Кунашівської сільської ради, Ніжинського району». Суму у більше, ніж 15 млн. грн. розбили на три роки:

кладовище, будівництво, кошти
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: