Завантаження ...
banner
banner

На території Ніжинської міськлікарні встановлять шлагбаум

На позачерговій 71 сесії Ніжинської міської ради депутати проголосували за виділення коштів на встановлення шлагбауму на території міськлікарні. Кошти в сумі 14 000,00 грн. підуть на "придбання будиночка для шлагбаума"

сесія, рішення, міська лікарня, шлагбаум

На позачерговій 71 сесії  Ніжинської  міської  ради депутати проголосували за виділення  коштів на встановлення шлагбауму на території міськлікарні. Кошти в сумі 14 000,00 грн. підуть на "придбання будиночка для шлагбаума", як це зазначено в рішенні.

"Необхідність в цьому виникла вже давно, – розповів журналістам сайту mynizhyn.com генеральний директор міської лікарні Олександр Костирко, – а нині, у зв'язку з недопущенням поширення СОVID-19, потреба загострилася.

Територія лікарні – 5 гектарів. Так вже склалося, що всі відділення розташовані окремо, невпорядковано.

Нерідко ніжинці паркують авто на зелених зонах або навіть на люках біля відділень, а працівники лікарні потім годинами шукають власника авто. Або й просто перехожі, йдучи у власних справах, перетинають територію міськлікарні, перетворюючи її на прохідний двір. Тому, сподіваємось, шлагбаум допоможе нам вирішити такі проблеми".

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: