Завантаження ...
banner
banner

Пожежі не припиняються: горів будинок, сміття і суха трава

За інформацією Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА на Чернігівщині за три дні сталося більше 80 пожеж. З них на Ніжинщині сталося 4 пожежі. В селі Галиця Ніжинського району в господарстві

пожежі, Ніжинщина, будинок, трава, сміття

За інформацією Департаменту з питань цивільного захисту та оборонної роботи Чернігівської ОДА на Чернігівщині за три дні сталося більше 80 пожеж. З них на Ніжинщині сталося 4 пожежі.

В селі Галиця Ніжинського району в господарстві по вулиці Тімерязєва, №№ 21, 23 о 15 год. 34 хв. 11 квітня сталася пожежа господарчої будівлі (4х4 м, стіни дерев'яні, покрівля шиферна) та господарчих будівель (6х6 м, 5х15 м, стіни дерев'яні, покрівлі шиферні та 5х8 м, стіни цегляні, покрівля шиферна). Вогнем знищено три будівлі та покрівлю цегляної господарчої будівлі. Причина - необережне поводження з вогнем. Збитки встановлюються.

У Ніжині по вулиці Синяківській біля будинку №65 о 19 год. 05 хв. 11 квітня на відкритій території сталася пожежа сміття на площі  20 кв.м.

Біля села Колісники Ніжинського району на відкритій території о 15 год. 33 хв. 10 квітня сталася пожежа сухої трави на площі 2 га.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: