Завантаження ...
banner
banner

Скільки коштів на боротьбу з COVID-19 уже витратила Ніжинська міськлікарня?

Яка зараз ситуація у Ніжинській міській лікарні з захисними та дезінфікуючими засобами? Наскільки вистачить того, що є та доставка яких медичних товарів очікується найближчим часом? Про це на оперативній нараді 13 квітня

лікарня, COVID-19, засоби, кошти

Яка зараз ситуація у Ніжинській міській лікарні з захисними та дезінфікуючими засобами? Наскільки вистачить того, що є та доставка яких медичних товарів очікується найближчим часом?

Про це на оперативній нараді
13 квітня розповів генеральний директор О. Костирко: "Якщо говорити про костюми захисні одноразові, то їх наразі маємо 264 шт, а потреба при догляді за хворим на COVID-19 на добу – близько 7 костюмів, а якщо це первинний випадок, то й 10.

Припускаємо, що при можливому поступленні по 1 пацієнту в день, наших костюмів буде достатньо на 20 діб.

Респіраторів наразі маємо 658, екранів захисних 10, рукавички нестерильні – 28 тис. 600 шт., маски багаторазові 
– 1098, одноразові – 6280, окуляри захисні – 90, тести на грип А та В – 14 штук і тести на COVID-19 – 239.
 
О. Костирко зазначив, що на даний час Нііжинська лікарня витратила вже 658 тис. 370 грн на боротьбу з коронавірусом: "Ці кошти пішли на закупівлю распіраторів, захисні костюми, фартухи медичні, щитки захисні, окуляри, рукавички, деззасоби, швидкі тести, 1 кисневий концентратор, 1 насос шприцевий, шафи металеві для кисню, ліжка для офтальмологічного відділення і т. п".

Також було зазначено, що кошти в сумі 1 млн 365 тис. 620 грн знаходяться на даний час в договорах на придбання медичних апаратів у боротьбі з коронавірусом.

"Це 4 монітори пацієнта, апарат ШВЛ, кисневі концентратори, перегородка в офтальмологічне відділення, душевий бокс в інфекційне, охоронна будка, шлагбаум, перевезення працівників, ящики кисневі, комбінезони захисні (замовили біля 1000 шт), 15 ліжок для інфекційного відділення", – повідомив О. Костирко.

Валентина Пильник
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: