Завантаження ...
banner
banner

Холід, Мілена, Остап та Санта-Марія: якими іменами ніжинці називають своїх дітей?

Вибір імені для дитини –це непросте завдання для багатьох батьків. На волю подружжя впливає чимало факторів, тому хочостаточнерішенняз’являється не завжди швидко, але точно є виваженим. «На органи державної реєстрації актів

імена, малюки

Вибір імені для дитини –це непросте завдання для багатьох батьків. На волю подружжя впливає чимало факторів, тому хочостаточнерішенняз’являється не завжди швидко, але точно є виваженим. 

«На органи державної реєстрації актів цивільного стану покладається чимало обов’язків. Одним із найприємніших – реєстрація новонароджених громадян. У місті Ніжин з початку 2020 року немовлята отримували як маловживанітак і традиційні імена, кожне з яких ретельно обмірковувалося їхніми батьками, – розповіла Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми), до складу якого увійшовЧернігівський регіон. – Найпопулярнішими імена серед дівчат стали Анна, Аліса, Злата та Софія. Хлопців найчастіше називали Тимофіями, Нікітами, Артемами, Матвіями та Владиславами». 

Очільниця додала, що серед найрідкісніших дівочих імен у місті Ніжин були зареєстровані Аріна, Мілена, Марям, Маре, Наре та Санта-Марія. Серед чоловічих –Гордій, Остап та Холід.  

Нехай кожне ім’я дарує маленьким громадянам щасливу долю та безмежну радість від життя, оберігає їх та сприяє становленню особистості. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: