Завантаження ...
banner
banner

Ніжинець влаштував вдома нарколабораторію

Ніжинською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за фактом незаконного виготовлення та зберігання з метою збуту психотропних речовин, в особливо великих розмірах, ( ч. 3 ст. 307 КК України) та незаконному

прокуратура, нарколабораторія, чоловік, дім

Ніжинською місцевою прокуратурою скеровано до суду обвинувальний акт за фактом незаконного виготовлення та зберігання з метою збуту психотропних речовин, в особливо великих розмірах, ( ч. 3 ст. 307 КК України) та незаконному придбанні та зберіганні прекурсорів з метою їх використання для виготовлення психотропних речовин (ч. 1 ст. 311 КК України).

Досудовим розслідуванням встановлено, що 34 річний мешканець м. Ніжин виготовляв та зберігав за місцем свого проживання психотропну речовину – амфетамін,  з метою подальшого збуту. 

В ході проведення санкціонованого обшуку працівниками поліції виявлено та вилучено у вказаного чоловіка психотропну речовину –амфетамін в особливо великих розмірах та знаряддя для його виготовлення. 

Крім того, у зловмисника виявлено  прекурсор, обіг якого обмежено і стосовно якого встановлюються заходи контролю – фенілнітропропен, який чоловік незаконно придбав та також зберігав за місцем проживання з метою використання для виготовлення психотропних речовин.

Наразі, обвинувальний акт за вказаними фактами скеровано до Ніжинського міськрайонного суду для розгляду по суті. Тепер долю чоловіка буде вирішувати суд.

Останньому загрожує покарання за ч. 3 ст. 307 КК України - від дев’яти до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна, за ч. 1 ст. 311 КК України у виді штрафу до п’ятдесяти неоподаткованих мінімумів доходів громадян або обмеження волі на строк до трьох років. 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: