Завантаження ...
banner
banner

Ніжин пам'ятає про вас Герої!

8 травня у чотирьох навчальних закладах міста відбулося відкриття меморіальних дошок їх випускникам, загиблим в зоні АТО, захисникам Батьківщини, справжнім патріотам своєї країни: Олегу Бикову, Денису Яковенку, Тахіру Баширову, Руслану Ткаченку

Олег Биков, Денис Яковенко, Тахір Баширов, Руслан Ткаченко

8  травня у чотирьох навчальних закладах Ніжина відбулися мітинги-реквієми, присвячені відкриттю меморіальних  дошок випускникам, загиблим в зоні АТО, захисникам Батьківщини, справжнім патріотам своєї країни: в гімназії №3 – Олегу Бикову, 1989 р. н., який воював у зоні АТО в складі 95-ї аеромобільної бригади, в ЗОШ №7 – Денису Яковенку,1989 р. н., бійцю 41 батальйону, в ЗОШ №15 – бійцю  першого танкового батальйону Тахіру Баширову, 1985 р. н., в ЗОШ №10 – Руслану Ткаченку, 1993 р. н., який воював на сході країни у складі 128 бригади.

В усіх навчальних закладах присутні хвилиною мовчання вшанували українських військових, які загинули в зоні АТО. Добрі, чуйні, мали жагу до знань та життя, з активною життєвою позицією – пригадували минулі навчальні роки хлопців їхні перші вчителі.
 
Меморіальні дошки встановлено на фасаді шкіл, де навчалися  загиблі. Освятив їх настоятель Всіхсвятського собору м. Ніжина отець Сергій.

У рамках заходу учні  та вчителі виконали патріотичні пісні та вірші. На мітингу-реквіємі були присутні мер міста Анатолій Лінник, заступник міського голови Олег Баранков, начальник управління освіти Станіслав Крапив’янський, в.о. обов’язки військового комісара Ніжинського об’єднаного військового комісаріату Володимир Якущенко та ніжинці-воїни АТО: Євген Лугіна,Олександр Зеленько, Андрій Гомоляко, Андрій Схороход, Артем Максименко, Дмитро Самко, а також родини загиблих.













ЗОШ 7 Ніжин,






Олег Биков, Меморіальна дошка Олегу Бикову

Тахір Баширов, Меморіальна дошка Тахіру Баширову

Тахір Баширов, Меморіальна дошка Тахіру Баширову











Руслан Ткаченко, Меморіальна дошка Руслану Ткаченко




 
Оксана Кравчук, Нежатин
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: