Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині борються зі стихійною торгівлею

19 березня поточного року в Ніжині було створено спеціальну робочу групу по контролю за дотриманням карантинних обмежень. Її головою є начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії

стихійна торгівля, порушення

19 березня поточного року в Ніжині було створено спеціальну робочу групу по контролю за дотриманням карантинних обмежень. Її головою є начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко, також до її складу входять представники відділу благоустрою, працівники поліції, держпродспоживслужби, відділу надзвичайних ситуацій та відділу економіки. 

Чи не порушують ніжинці карантинні обмеження? Про це на сьогоднішньому засіданні виконкому розповіла Наталія Бойко.

"Ще з перших днів перевірок нас турбували факти 
стихійної торгівлі. Так, і 21 березня, і за тиждень, 27-го, мала місце стихійна торгівля під ринком. В основному, її здійснювали особи похилого віку. А таким людям якраз рекомендовано залишатися вдома. Завдяки зусиллям нашої комісії, торгівлю під ринком ми таки зупинили", – повідомила Н. Бойко.

"
А вчора, в напрямку від ринку "Афганець" до магазину "АТБ" виявили стихійну торгівлю трьох осіб похилого віку. Люди торгували продуктами харчування, розмістившись на достатньо великій площі. Коли ми підійшли разом з поліцією, у порушників не виявилося при собі ні паспорта, ні пенсійного. Особи були без рукавичок та без масок. Коли ми почали пояснювати, люди реагували байдуже.  Оце і турбує, що люди втратили пильність і переживання за своє життя і життя оточуючих", – розповіла голова робочої групи.

Міський голова А. Лінник підсумував: "На жаль, не всі усвідомлюють, що загроза є і наскільки вона велика. Тож вимагаю жорсткого реагування по всім фактам порушень, виявлених під час роботи цієї групи. Будемо долучати поліцію для складання протоколу і накладення штрафу". 

Валентина Пильник
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: