Завантаження ...
banner

На Чернігівщині пилова буря спричинила масштабну ДТП. Фото

Вчора, 16 квітня, близько 16-ї години сталися дві дорожньо-транспортні пригоди на трасі поблизу селища Михайло-Коцюбинського. Є постраждалі. За попередньою інформацією, причиною аварій стали погодні умови. Коли над трасою

буря, пил, ДТП

Вчора, 16 квітня, близько 16-ї години сталися дві дорожньо-транспортні пригоди на трасі поблизу селища Михайло-Коцюбинського. Є постраждалі. За попередньою інформацією, причиною аварій стали погодні умови. Коли над трасою здійнялася пилова буря, видимість ускладнилася й одна з автівок різко зупинилася. В цей момент в неї врізалися ще чотири авто. Приблизно через 50 метрів, побачивши масштабну аварію, загальмував ще один водій. Ситуація повторилася, і в його автомобіль в’їхали два транспортні засоби.

У результаті ДТП постраждало четверо осіб. У них численні забої, садна та переломи. Загрози життю постраждалих немає. Таким чином сталася подвійна дорожньо-транспортна пригода за участю восьми автомобілів.

Для з’ясування всіх обставин автопригоди на місце події виїхала поліція. Наразі вирішується питання про відкриття кримінального провадження за статтею 286 Кримінального кодексу України – порушення правил дорожнього руху.

Сектор комунікації
поліції Чернігівської області

буря, пил, ДТП

буря, пил, ДТП

буря, пил, ДТП
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: