Завантаження ...
banner

У Ніжині висадили майже 300 молодих дерев

З метою підвищення рівня свідомості українців в питаннях, що стосуються збереження безпеки навколишнього середовища щороку в третю суботу квітня відзначається День довкілля. У світлі обмежень, спричинених пандеміологічною

дерева, висадка, День довкілля

З метою підвищення рівня свідомості українців в питаннях, що стосуються збереження безпеки навколишнього середовища щороку в третю суботу квітня відзначається День довкілля.

У світлі обмежень, спричинених пандеміологічною ситуацією у країні, та задля дотримання карантинних вимог, працівники комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» відзначили День довкілля без залучення громадськості та органів місцевої влади, висадивши напередодні свята майже три сотні молодих дерев.

Раніше ми писали: 
Цієї весни у Ніжині мають висадити 386 зелених насаджень

Левову частку саджанців, а це майже 100 шт (липи та горобини) було висаджено на алеї вздовж вулиці Незалежності. Крім того цього дня 17 квітня, липи, горобини та ялівці було висаджено і у інших локаціях Ніжина: вулицях Набережна, Московська та скверах та парках міста. По завершенню робіт ґрунт, у який було висаджено деревця, було ретельно зволожено.

До заходів, спрямованих на поліпшення стану навколишнього середовища, озеленення, упорядкування парків та скверів долучилася Ніжинська міська рада, виділивши кошти з міського бюджету на придбання молодих саджанців.

КП "ВУКГ" 

дерева, висадка, День довкілля

дерева, висадка, День довкілля

дерева, висадка, День довкілля

дерева, висадка, День довкілля

дерева, висадка, День довкілля
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: