Завантаження ...
banner
banner

Всіх хворих на пневмонію поміщають в обсервацію

У міській лікарні створено обсерваційне відділення, де перебувають на лікуванні пацієнти із пневмонією. Про це на нараді нагадав Олександр Костирко. Повідомляє mynizhyn.com. Зараз у цьому відділенні знаходиться 8 пацієнтів

обсервація, лікарня, хворі, пневмонія

У міській лікарні створено обсерваційне відділення, де перебувають на лікуванні пацієнти із пневмонією. Про це на нараді нагадав Олександр Костирко. 

Повідомляє mynizhyn.com.

Зараз у цьому відділенні знаходиться 8 пацієнтів. Всі вони обстежені швидкими тестами, які були негативними. З них 5 осіб вже обстежили лабораторно - результат негативний, дослідження ще одного хворого перебуває в роботі. Результати скоро будуть готові.


Обсервація (лат. observatio — «спостереження») — комплекс обмежувальних та протиепідемічних заходів, спрямованих на локалізацію і ліквідацію осередку інфекційних захворювань. Обсервація застосовується до осіб, які приїхали або виїжджають з території, на яку накладено карантин. Ті, що контактували з хворими, та особи з підозрою на захворювання спостерігаються при обсервації протягом максимального інкубаційного періоду при даному захворюванні з моменту останнього можливого зараження під постійним медичним наглядом, щоб визначити їхню потребу в стаціонарній госпіталізації (Вікіпедія).
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: