Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині під ринком торгують незаконно, проте в масках та рукавичках

Стихійна торгівля навколо центрального ринку по Московській, незважаючи на обмеження і заборони, набирає обертів. На сьогоднішній оперативній нараді міський голова А. Лінник зізнався, що виконавчий комітет і робоча група по боротьбі

стихійна торгівля, патрулювання, обмеження

Стихійна торгівля навколо центрального ринку по Московській, незважаючи на обмеження і заборони, набирає обертів. На сьогоднішній оперативній нараді міський голова А. Лінник зізнався, що виконавчий комітет і робоча група по боротьбі зі стихійною торгівлею не може самостійно справитися з цією ситуацією. 

Начальник відділу з благоустрою, роботи з органами самоорганізації населення та взаємодії з правоохоронними органами Наталія Бойко назвала цю торгівлю вже не стихійною. "Люди дотримують дистанції та карантинних вимог, у них є маски й рукавички і нічого ми з ними не зробимо", – констатувала Наталія Григорівна.

Виходить така собі незаконна, недозволена торгівля, проте у засобах захисту – в масках і рукавичках.
 
Як поліція врегульовує цю ситуацію?

"Ні ми, ні поліція, ніяких заходів не вживали, крім проведення роз'яснювальних робіт, – пояснила Н. Бойко. – Люди відповідають одне: "Нам нема за що жити". 

Начальниця сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко пітвердила факт збільшення кількості людей під ринком на Московській, на тротуарах і зазначила, що дії поліції – це посилення патрулювання даної території. "В основному, ми ведемо роз'яснювальну роботу. В подальшому будемо діяти по ситуації", – зазначила І. Музиченко.

А. Лінник зауважив, що те реагування, яким воно є на даний час, призведе до повного ігнорування всіх рішень, які буде приймати влада на будь-яких рівнях"У пріоритеті – життя і здоров'я людей. Якщо цей пріоритет ми не можемо забезпечити, то навіщо було приймати це рішення і закривати ринки?".

Валентина Пильник
Фото Анатолій Мирошниченко

стихійна торгівля, патрулювання, обмеження

стихійна торгівля, патрулювання, обмеження

стихійна торгівля, патрулювання, обмеження

 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: