Завантаження ...
banner
banner

Ніжин "потоне" в квітах: роботи почалися

Петунії, агератум, цинерарія, колеус прикрашатимуть клумби центральної пішохідної вулиці міста. Кожна клумба вражатиме оригінальним дизайном. Адже квіти планують висадити у вигляді різних візерунків та орнаментів

клумби, квіти, КП «ВУКГ»

Петунії, агератум, цинерарія, колеус прикрашатимуть клумби центральної пішохідної вулиці міста. Кожна клумба вражатиме оригінальним дизайном. Адже квіти планують висадити у вигляді різних візерунків та орнаментів, пише NizhynNews

Крім клумб, планують створити і вертикальне озеленення на стовпах. Сьогодні, 29 квітня, працівники КП «ВУКГ» почали монтувати підвісні вазони, у яких цвістимуть різнокольорові сурфінії, пеларгонії та лобелії.
Уся ця краса створюється руками  працівниць комунального підприємства «Виробниче управління комунального господарства» під пильним наглядом ландшафтного дизайнера Наталії Довгаль.
 
Не зважаючи, що їх робота важка і потребує чимало часу, комунальники задоволені тим, що створюють красу для мешканців та гостей нашого міста, однак і непокояться аби квіти на міських клумбах ніхто не нищив.

Вікторія Коломійченко

клумби, квіти, КП «ВУКГ»

клумби, квіти, КП «ВУКГ»

клумби, квіти, КП «ВУКГ»

клумби, квіти, КП «ВУКГ»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: