Завантаження ...
banner

У Ніжині вже відкрили центральний ринок. Фото

Сьогодні, 1 травня, у Ніжині відкрили продуктовий ринок. Люди вже вишукувались у чергу на температурний скрінінг (вимірювання температури). 30 квітня в великій залі міськвиконкому відбулось позачергове засідання комісії з

ринок, відкриття, адміністрація, вимоги

Сьогодні, 1 травня, у Ніжині відкрили продуктовий ринок. Люди вже вишукувались у чергу на температурний скрінінг (вимірювання температури).

30 квітня в великій залі міськвиконкому відбулось позачергове засідання комісії з питань екологічно-техногенної безпекта надзвичайних ситуацій під головуванням міського голови Анатолія Лінника. Комісія розглядала питання щодо внесення змін урядом у постанову № 211 стосовно дозволу на початок роботу агропродовольчих ринків.

Протягом усього засідання члени комісії детально обговорили всі подробиці, які необхідно обов’язково врахувати для роботи ринків та яким чином проконтролювати дотримання вимог, які встановлені постановою № 14 головного санітарного лікаря. Обговорили покрові дії для максимального дотримання карантинних вимог і вимог, передбачених постановою головного санітарного лікаря.



Є можливість розпочати роботу продовольчих ринків, але для цього повинні виконатись 9 вимог нових змін до урядової постанови та неухильно їх дотримуватись. Одна із найперших вимог -  суб’єкт господарювання має бути зареєстрований оператором ринку, відповідно до чинного законодавства.

На території міста, за інформацією Держпродспоживслужби, таких суб’єктів господарювання 5.

Розпочати роботу ринки зможуть лише після перевірки виконання вимог і складання акту фахівцями. Даний акт має підтвердити готовність вести торгівлю, не порушуючи карантинні обмеження та вимоги. Держпродспоживслужба на ринках буде здійснювати щоденний контроль.

Адміністратори ринків запевнили, що зможуть виконувати та дотримуватись усіх вимог і готові розпочати ведення торгівлі на своїх територіях. 

Фото Романа Некрашевича

ринок, відкриття, адміністрація, вимоги

ринок, відкриття, адміністрація, вимоги

ринок, відкриття, адміністрація, вимоги

ринок, відкриття, адміністрація, вимоги

ринок, відкриття, адміністрація, вимоги
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: