Завантаження ...
banner
banner

За збут та зберігання наркотиків арештували майно підозрюваного

Прокурорами Бобровицького відділу Ніжинської місцевої прокуратури забезпечено накладення судом арешту на земельні ділянки та ½ частини житлового будинку 46 річного мешканця м. Бобровиця, який підозрюється у незаконному придбанні, зберіганні

прокуратура, наркотики, майно, арешт

Прокурорами Бобровицького відділу Ніжинської місцевої прокуратури забезпечено накладення судом арешту на земельні ділянки та ½ частини житлового будинку 46-річного мешканця м. Бобровиця, який підозрюється у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту психотропної речовини, а також незаконному збуті психотропної речовини, вчиненого повторно (ч. 2 ст. 307 КК України).

Досудовим розслідування встановлено, що зловмисник придбав психотропну речовину – амфетамін, зберігав її, а в подальшому збував за місцем свого проживання  за грошові кошти іншим громадянам.

Останньому повідомлено про підозру у незаконному придбанні, зберіганні з метою збуту психотропної речовини, а також незаконному збуті психотропної речовини, вчиненого повторно. 

На даний час досудове слідство триває. Проводяться всі необхідні слідчі (розшукові ) дії спрямовані на встановлення обставин критмінального правопорушення, завершення досудового розслідування та передачі обвинувального акту до суду.

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: