Завантаження ...
banner

Валерій Куліч зустрівся зі звільненими з полону бійцями 13 батальйону

8 травня голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч зустрівся зі звільненими з полону бійцями 13 батальйону та їх родинами. Під час зустрічі Валерій Куліч наголосив, що влада зробимо все можливе, аби допомогти хлопцям повернутися до нормального життя.

Валерій Куліч, 13 батальйон, Дмитро Киричок

8 травня голова обласної державної адміністрації Валерій Куліч зустрівся зі звільненими з полону бійцями 13 батальйону  та їх родинами.  Під час зустрічі Валерій Куліч наголосив, що влада зробимо все можливе, аби допомогти хлопцям повернутися до нормального життя.

Нагадаємо, бійці 13-го мотопіхотного батальйону Дмитро Киричок, Дмитро Мартиненко та Віталій Мишастий через потужний мінометний обстріл та подальший напад бойовиків на блокпост у Вуглегірську потрапили у полон. Під вартою вони знаходилися більше чотирьох місяців. Днями їх звільнили внаслідок обміну один до одного.
 
Бійці небагатослівні і не дуже хочуть згадувати ті страшні події, що довелося пережити. Натомість хлопці прагнуть якомога швидше повернутися до нормального життя. Найперше, що їм треба зробити — це відновити документи. Роботу над цим уже розпочато. У бійців є травми, що потребують серйозного лікування. Також і звільненим з полону, і їх родинам необхідна психологічна реабілітація.
 
— Влада Чернігівщини зробить все можливе аби хлопці підлікувалися, отримали необхідні пільги та влаштувалися на роботу. Психологічну допомогу також буде надано і їх родинам, — підкреслив Валерій Куліч.
 
Голова передав бійцям грошову допомогу та символічний подарунок — державний прапор України.





Департамент інформаційної діяльності та комунікацій
з громадськістю облдержадміністрації

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: