Завантаження ...
banner
banner

На Чернігівщині жінка організувала злочинне угрупування по збуту наркотиків

За процесуального керівництва прокуратури Чернігівської області, слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 5 членів злочинного угрупування, яке здійснювало виготовлення

угрупування, виготовлення, збут, наркотики, покарання

За процесуального керівництва прокуратури Чернігівської області, слідчими поліції завершено досудове розслідування у кримінальному провадженні стосовно 5 членів злочинного угрупування, яке  здійснювало виготовлення та збут особливо небезпечних наркотичних засобів у великих розмірах, а також  психотропних речовин та сильнодіючих лікарських засобів (ст. ст. 307, 311, 321 КК України).

За даними слідства, 56-річна жінка організувала виготовлення та розповсюдження заборонених до обігу в Україні речовин, які упродовж   2019 року члени групи збували на території міста Чернігова. Серед поширювачів наркотиків ще 3 жінки та чоловік.
 
Загалом під час розслідування кримінального провадження задокументовано понад 20 тяжких та особливо тяжких злочинів, вчинених членами злочинної групи.
 
Наразі обвинувальний акт стосовно фігурантів даного провадження скеровано до суду для розгляду по суті.
 
У разі доведення вини, учасникам злочинної групи загрожує покарання у виді позбавлення волі на строк від 9 до 12 років з конфіскацією майна.
 
Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.
 
Прес-служба прокуратури Чернігівської області
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: