Завантаження ...
banner
banner

Чи порушували ніжинці правила карантину в поминальні дні?

Про це сьогодні на розширеній оперативній нараді розповіла начальниця Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко. Повідомляє mynizhyn.com. Під час поминальних днів, для чергування поблизу кладовищ міста було задіяно

поминання, карантин, поліція, порушення

Про це сьогодні на розширеній оперативній нараді розповіла начальниця Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Повідомляє mynizhyn.com.

Під час поминальних днів, для чергування поблизу кладовищ міста було задіяно по півсотні поліцейських, які чергували в понеділок та вівторок. Сказати про те, що люди на цвинтар не приходили взагалі у поліції не можуть, але суттєвих порушень карантину не зафіксовано. На одне із кладовищ навіть прийшов священнослужитель, проте після додаткових роз’яснень поліції та аргументів з боку його вищого духовного «керівництва» зібрався та пішов. З боку громадян не було помічено навіть намірів проведення поминальних пікніків. 

Ніжинська поліція черговий раз дякує за виявлену свідомість!

До анонсованих урядом послаблень карантину залишилося вже не так багато часу, тому поліція закликає запастись терпінням і не зводити нанівець результати, яких вдалося досягти жорсткими обмеженнями. Зараз я кажу про відносно невелику, у порівнянні з іншими областями України, кількість інфікованих «Ковід-19» осіб. Попри теплу погоду, утримайтесь від погулянок, відвідування (без потреби) громадських місць. Користуйтеся захисними масками, адже їх ніхто не відміняв. 

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: