Завантаження ...
banner
banner

У Ніжині з міських клумб знову крадуть квіти і кущі. Фото

Хтось першотравневі вихідні використав для відпочинку та домашніх турбот, а хтось вирішив часу не гаяти і пішов «на діло». Дехто із ніжинців взяся «допомогти» комунальникам та «докласти руку» до облаштування міських клумб. Вирівши мабуть

клумби, квіти, крадіжка

Хтось першотравневі вихідні використав для відпочинку та домашніх турбот, а хтось вирішив часу не гаяти і пішов «на діло». Дехто із ніжинців взяся «допомогти» комунальникам та «докласти руку» до облаштування міських клумб. Вирівши мабуть, що у Ніжині занадто рясно квітнуть петунії та зеленіють самшити, «небайдужі» мешканці нашого міста вирішили клумби прорідити.
 
Повідомляє КП "ВУКГ".
 
4 травня, навідавшись до нещодавно висаджених клумб, комунальники побачили ЯК ніжинці оцінили їх кропітку роботу – із деяких клумб зникли квіти та декоративні кущівники.
 
Що ж спонукало людину вчинити такий акт вандалізму, можна лише здогадуватися. Але, все ж таки, комунальники сподіваються, що у мотивах такого низького вчинку розберуться правоохоронні органи.

Раніше ми писали: У Ніжині активізувались квіткові злодії
 
Квіти викрали навіть біля пам’ятних знаків – меморіал Вічного Вогню та сквер Лисянського найбільше привабили лихе око зловмисника.

Правоохоронці встановлюють причетних осіб до скоєння даної крадіжки та разом із працівниками комунального підприємства звертаються до всіх небайдужих мешканців міста не залишатися осторонь та надавати інформацію про осіб причетних да злочину.

клумби, квіти, крадіжка

клумби, квіти, крадіжка
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: