Завантаження ...
banner

У період карантину в Ніжині одружилося 20 пар

Маска, рукавички та спрощена весільна процедура– нові умови для молодят, які зголосилися одружитися під час карантину, адже подали заяву на реєстрацію шлюбу ще до початку пандемії та не виявили бажання відкладати це свято на потім

одруження, карантин, розлучення

Маска, рукавички та спрощена весільна процедура– нові умови для молодят, які зголосилися одружитися під час карантину, адже подали заяву на реєстрацію шлюбу ще до початку пандемії та не виявили бажання відкладати це свято на потім. 

«Такі правила анітрохи не бентежать наречених, а навпаки додають весіллю особливого шарму, адже під час церемонії вся увага закоханих зосереджена виключно на погляді другої половинки, – розповідає Ірина Свистун, очільниця Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми). – До речі, у Ніжині з початку карантину одружилося 20 пар». 

Разом з тим, фахівці Ніжинського міськрайонного відділу державної реєстрації актів цивільного стану під час карантину засвідчують й розлучення, проте цей показник у рази менше – у зазначений період  розлучилося 5 подружжів

Слід зазначити, що закохані можуть подати заяву на реєстрацію шлюбу, не виходячи з дому, скориставшись веб-порталом «Звернення у сфері державної реєстрації актів цивільного стану» (https://dracs.minjust.gov.ua/). 

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: