Завантаження ...
banner
banner

Коли у Ніжині запрацює пасажирський транспорт?

На це запитання сьогодні, 7 травня, на черговому засіданні виконавчого комітету, повідомляє mynizhyn.com, надав відповідь міський голова Анатолій Лінник: "Урядом була прийнята постанова стосовно пом'якшення карантинних обмежень з 11 травня

карантин, транспорт, рух, маршрутки, відновлення

На це запитання сьогодні, 7 травня, на черговому засіданні виконавчого комітету, повідомляє mynizhyn.com, надав відповідь міський голова Анатолій Лінник:

"Урядом була прийнята постанова стосовно пом'якшення карантинних обмежень з 11 травня. У зв'язку з цим від мешканців Ніжина надходить багато звернень до мене й інших працівників виконавчого комітету стосовно відновлення роботи пасажирського транспорту.

Відповідь тут очевидна і потрібно з розумінням до цього відноситись, що повернення з карантинних обмежень до звичайного життя має бути поетапним, враховуючи ситуацію і небезпеки пов'язані з поширенням коронавірусу. Те, що місто Ніжин має більш-менш позитивну ситуацію по захворюванню на COVID-19, пояснюється тим, що ми з вами вчасно приймали необхідні рішення. А мешканці відповідно з розумінням ставилися і дотримувалися рекомендацій. 

Пасажирський транспорт є місцем найбільш тісного контакту людей, тому і зупинений він був у першу чергу. Відновлювати рух пасажирського транспорту ми будемо в останню чергу. Ситуація із захворюванням на коронавірус ще не пішла на спад".

Тобто пасажирський транспорт у Ніжині пустять в останню чергу зняття карантинних обмежень, аби не перекреслити всі захорди двомісячного карантину. Анатолій Лінник закликав з розумінням до цього відноситися і користуватися іншим доступним транспортом. За теплої погоди можна пройтись пішки, або проїхати велосипедом. Багато хто користується власним автотранспортом.

Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: