Завантаження ...
banner
banner

Бренд для Ніжина розробив художник-дизайнер з Івано-Франківської області

Сьогодні, 7 травня, на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули і прийняли рішення "Про виплату одноразової грошової винагороди переможцю конкурсу на визначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина". Повідомляє mynizhyn.com

бренд, переможець, розробник, Владислав Михайлів

Сьогодні, 7 травня, на черговому засіданні виконавчого комітету розглянули і прийняли рішення "Про виплату одноразової грошової винагороди переможцю конкурсу на визначення розробника бренду і брендбуку для міста Ніжина".
 
Повідомляє mynizhyn.com

Нагадаємо, що переможцем конкурсу став проєкт "Ніжин завжди різний". Раніше ми писали: Для Ніжина обрали бренд. Хто переміг? 

бренд, переможець, розробник, Владислав Михайлів
 

Розробив цей проєкт Михайлів Владислав Любомирович - художник-дизайнер з Івано-Франківської області. Ніжинський бренд був не першим проєктом цього дизайнера. У мережі Інтернет ми знайшли публікацію, де зазначається, що Владислав Любомирович став переможцем конкурсу на кращий туристичний логотип для Волині у 2017 році. Також нещодавно Владислав Михайлів розробив на конкурс бренд для Ужгороду.


бренд, переможець, розробник, Владислав Михайлів
 
Рішенням виконавчого комітету Ніжинської міської ради, художник-дизайнер з Івано-Франківської області отримає одноразову грошову винагороду у сумі 50 тис. грн. Враховуючи податок і військовий збір, розробник бренду для Ніжина отримає 40 тис. 250 грн. Детальніше презентацію переможця конкурсу на розробку бренду і брендбуку для Ніжина можна переглянути тут: http://nizhynrada.gov.ua/news/4939/prezentatsya-peremojtsya-konkursu-brendu-ta-brendbuku-msta-njina.html
 
Наталія Нікітіна
Використано фото з Facebook і з volyn.tabloyid.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: