Завантаження ...
banner
banner

Що з водовідведенням по вулиці Незалежності?

Днями після зливи у мережі Facebook почали поширювати відео, де видно як автомобілі по вулиці Незалежності "пливуть морем" посеред проїжджої частини вулиці. Про цю проблему говорять у Ніжині вже десяток років. У минулому році на вулиці

водовідведення, ремонт, дорога, вулиця Незалежності

Днями після зливи у мережі Facebook почали поширювати відео, де видно як автомобілі по вулиці Незалежності "пливуть морем" посеред проїжджої частини вулиці. Про цю проблему говорять у Ніжині вже десяток років. У минулому році на вулиці Незалежності почали реконструкцію. Щоправда почали зі сторони Механічного заводу і до зупинки "Оазис" ще не дійшли. Як зазначив на засіданні виконкому начальник Управління УЖКГ та Б Анатолій Кушніренко, роботи по реконструкції вулиці Незалежності і водовідведенню виконані на 60%.

Повідомляє mynizhyn.com.

Анатолій Лінник, також зауважив, що роботи по вулиці Незалежності будуть ще продовжуватись до грудня 2020 року. Договір з компанією ТОВ «Авіс-пром» був укладений з 22 грудня 2018 року по 31 грудня 2020 року. Роботи відновляться одразу після того, як виконавець робіт отримає наступний транш коштів. 

Раніше ми писали: Роботи по водовідведенню на Незалежності: що вже виконано?

З міського бюджету Ніжина на співфінансування проєкту по водовідведенню на вулиці Незалежності було перераховано ще в квітні місяці близько 2 млн. грн. 

Організацію і контроль за виконанням цих робіт веде Обласне управління капітального будівництва. Міська рада теж має питання до виконавця робіт щодо термінів і чому відновлення робіт у 2020 році затягується. Але, як було зазначено вище, кінцевий термін робіт по водовідведенню на вулиці Незалежності запланований на грудень 2020 року.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: