Завантаження ...
banner
banner

Закуплені продукти харчування для школярів хочуть передати у лікарню

Таке бажання виявило Управління освіти у Ніжині. Як нещодавно стало відомо, навчальний рік в Україні зараз не буде поновлюватись, а новий розпочнеться вже у вересні. Для харчування школярів у школи ще раніше закупили продукти харчування

масло, продукти харчування, школи, лікарня, передача

Таке бажання виявило Управління освіти у Ніжині. Як нещодавно стало відомо, навчальний рік в Україні зараз не буде поновлюватись, а новий розпочнеться вже у вересні. Для харчування школярів у школи ще раніше закупили продукти харчування. З 12 березня ми всі сидимо на карантині. "Морального права списати і утилізувати дані продукти харчування ми не маємо", - сказав заступник міського голови Ігор Алєксєєнко.

Повідомляє mynizhyn.com.

На сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету розглянули лист начальника управління освіти щодо надання дозволу на передачу 151 кг вершкового масла на баланс Ніжинської центральної міської лікарні на безоплатній основі. Всі сертифікати якості і термін придатності у нормі.

Також управління освіти вже підготувало проєкт рішення на розгляд чергової сесії Ніжинської міської ради "Про передачу продуктів харчування". Виконком не має права передавати з баланса на баланс, тому необхідне рішення сесії. Проте сьогодні члени виконавчого комітету погодили лист наданий начальником управління освіти і рекомендували передати 151 кг вершкового масла у лікарню. Як зауважив Ігор Алєєксєєнко рішення про передачу невикористаних продуктів харчування зі шкіл у лікарні приймають в усіх куточках Чернігівської області.

Це ще не все масло і не всі продукти харчування, які не використали у школах. Тому міська лікарня у Ніжині скоро досить непогано поповнить свої продуктові запаси.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: