Завантаження ...
banner
banner

На Ніжинщині в ДТП загинув син з матір'ю

У п'ятницю, 1 травня, на Московській трасі біля Малої Кошелівки Ніжинського району сталося смертельне ДТП за участю автомобілів ВАЗ-2106 і Форд Фієста. Попередньо в аварії винен водій «шістки» - 21-річний Станіслав Ходакевіч з Дуболугівкі

ДТП, смерть, Московська траса, мати, син

У п'ятницю, 1 травня, на Московській трасі біля Малої Кошелівки Ніжинського району сталося смертельне ДТП за участю автомобілів ВАЗ-2106 і Форд Фієста. Попередньо в аварії винен водій «шістки» - 21-річний Станіслав Ходакевіч з Дуболугівкі Ніжинського району, який разом з матір'ю і двома односельчанками (одна з них була з 2-річною дочкою) повертався з Ніжина додому. Перетинаючи Московську трасу з другорядної дороги, Станіслав не пропустив водія «форда» і влетів йому в бік ...
Від зіткнення ВАЗ-2106 перекинувся і врізався у відбійник. Рятувальникам довелося в буквальному сенсі слова вирізати пасажирів з розбитою «шістки». Мати Станіслава 49-річну Тетяну Ходакевіч, яка була на передньому пасажирському сидінні, дістали вже мертвою, а Станіслав від отриманих численних травм і переломів помер в лікарні. Ще дві пасажирки ВАЗу - 51-річна Тетяна Марченко та її 26-річна дочка Марія Ткаченко - зараз в Ніжинській центральній міській лікарні. У обох закриті черепно-мозкові травми і удари, а у матері ще й перелом ключиці. При цьому 2-річна Поліна, дочка Марії, дивом уникла травм. Водієві «форда», 40-річному киянину Ігорю Петренко, пощастило. Від зіткнення його автомобіль знесло з траси в бік повороту на Дуболугівку, однак серйозних травм він не отримав.

- Ми з мамою їхали на задньому сидінні. Дочку я тримала на руках, - згадує Марія Ткаченко. - Все, що пам'ятаю, - як ми доїхали до Московської траси, а потім я відчула удар. У свідомість прийшла вже в лікарні, вся в крові. Насамперед запитала, що з моєю дитиною. Слава Богу, з нею все в порядку, немає ні подряпини. Навіть лікар був дуже здивований.

Загиблий Станіслав Ходакевіч жив з батьками, своєї сім'ї не мав. Працював на Ніжинському жиркомбінаті. Машину купив незадовго до трагедії. «Собі на смерть ...» - тепер кажуть односельці. Мати Станіслава, Тетяна Миколаївна, займалася прийомом молока в селі. Їй допомагав чоловік Микола. В одну мить він втратив дружину і молодшого сина. У родині ще троє дітей: Віталій, Людмила і Руслан.

Поховали мати й сина в неділю, З травня.

Олексій Прищепа, «Гарт» №19 (2979) від 7 травня 2020
mynizhyn.com за матеріалами gorod.cn.ua
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: