Завантаження ...
banner

Діти Чернігівщини отримали 14 мільйонів гривень аліментів за квітень

Вчасно несплачені аліменти – це не лише сума батьківського боргу, а й загроза для всебічного та гармонійного розвитку дитини. Фахівці юстиції, виконуючи покладені державою обв’язки, захищаютьта відновлюють порушені економічні права

діти, Чернігівщина, аліменти

Вчасно несплачені аліменти – це не лише сума батьківського боргу, а й загроза для всебічного та гармонійного розвитку дитини. Фахівці юстиції, виконуючи покладені державою обв’язки, захищаютьта відновлюють порушені економічні права підростаючого покоління. 

«Правові перепони, які доводиться долати неплатникам аліментів у ході виконавчого провадження змушують їх схаменутися та загадати про вчинені помилки. За минулий місяць державні виконавці сприяли зменшенню аліментної заборгованості у батьків Чернігівщини на 14 мільйонів гривень», – зазначила Ірина Свистун, начальник Північно-Східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м. Суми). 

Очільниця також додала, що піклуватися про власну родину простіше та дешевше без нагадувань з боку держави, а штрафи та незручності, спричинені обмеженням прав й арештом банківських рахунків, не стануть нагородою за умисне ухилення від виконання батьківського обов’язку.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: