Завантаження ...
banner
banner

У скільки Ніжину обходиться ремонт доріг?

Сьогодні на вулиці Шевченка біля зупинки Об'їжджа продовжили роботи з укладання асфальту. В цьому році за ремонт доріг у Ніжині взялися не на жарт, але від людей надходять скарги, особливо від жителів вулиці Космонавтів, де нещодавно

дороги, ремонт, кошти

Сьогодні на вулиці Шевченка біля зупинки Об'їжджа продовжили роботи з укладання асфальту. В цьому році за ремонт доріг у Ніжині взялися не на жарт, але від людей надходять скарги, особливо від жителів вулиці Космонавтів, де нещодавно ремонтували дорогу. Про це читайте наш матеріал згодом. 

Повідомляє mynizhyn.com.

На сайті закупівель Рrozorro є лот від Ніжинського управління УЖКГ та Б, де вказано величезний перелік робіт, що стосується: грейдерування вулиць, поточний ремонт дорожного покриття, поточний ремонт тротуарів, заміна електроопор тощо. Очікувана вартість становила 14 млн. 980 тис. 228 грн. Під час торгів у яких взяло участь 4 учасники вартість робіт знизилася до 5 млн. 300 тис. грн. З цією пропозицією переміг ТОВ "БАХМАЧГАЗБУДСЕРВІС".

Договір уклали в квітні і ми вже спостерігаємо за виконанням робіт. По вулиці Овдіївська сьогодні продовжили встановлювати нові електроопори. Раніше ми писали: У Ніжині почали ремонтувати асфальт на залізничному мості. Фото

Строк надання послуг вище згаданого підприємства - до 31 грудня 2020 року, з правом передчасного виконання. Гарантійний термін наданих послуг – 2 роки.

Даний договір фінансується з міського бюджету Ніжина.

Також варто зазначити, що капітальний ремонт деяких вулиць у Ніжині винесли як окремий лот з окремою вартістю. Наприклад, капітальний ремонт дороги по вул. Коцюбинського планують провести з очікуваною вартістю 3,1 млн. грн. Капітальний ремонт дороги по вул. Короленка - очікувана вартість 2,3 млн. грн. Ці торги ще не завершились.

дороги, ремонт, кошти

дороги, ремонт, кошти

дороги, ремонт, кошти
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: