Завантаження ...
banner
banner

Ніжинці можуть легально та без посередників працювати в Ізраїлі

Ізраїль щорічно відвідує безліч гостей з різних країн світу. Він вабить своєю стародавньою культурою, безліччю історичних пам'ятників, багатовіковими традиціями і можливістю відпочити на березі відразу чотирьох морів. Крім того, ця держава

Ізраїль, робота, центр зайнятості

Ізраїль щорічно відвідує безліч гостей з різних країн світу. Він вабить своєю стародавньою культурою, безліччю історичних пам'ятників, багатовіковими традиціями і можливістю відпочити на березі відразу чотирьох морів. Крім того, ця держава з найбільш потужною економікою в усьому близькосхідному регіоні. У країні високий рівень життя і сучасних технологій, солідні зарплати, а якість медичного обслуговування Ізраїлю, є одним з найвищих у світі. Тому робота в Ізраїлі  здається дуже привабливим варіантом працевлаштування за кордоном, оскільки це прекрасна можливість заробити і в той же час відпочити фізично і духовно у вільний від роботи час.

Державною службою зайнятості отримано запит від Управління з питань населення та імміграції при Міністерстві внутрішніх справ Держави Ізраїль  на залучення у програмі тимчасового працевлаштування українських працівників у будівельній галузі у кількості 2000 осіб, за наступними спеціальностями:

- арматурник - обов’язковим є вміння читати плани будівництва (600 кандидатів);
- опалубник - обов’язковим є вміння читати плани будівництва (600 кандидатів);
- лицювальник-плиточник (400 кандидатів);
- штукатур (400 кандидатів).

Подати заяву та документи з метою подальшого тимчасового працевлаштування у Державі Ізраїль громадянин України може виключно особисто у найближчому центрі зайнятості не залежно від місця його реєстрації.

Детально про це можна довідатися у Ніжинській міськрайонній філії Чернігівського обласного центру зайнятості.

Наша електронна пошта:   post@nizhyn.oczcn.gov.ua
Телефон для зв’язку:  7-55-77

Ніжинська міськрайонна філія Чернігівського обласного центру зайнятості
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: