Завантаження ...
banner
banner

Розмітку на ніжинських вулицях робитимуть спеціалісти зі Львова

Після закінчення поточного ремонту ніжинських доріг приступлять до нанесення розмітки. Начальник УЖКГ та будівництва А. Кушніренко висловив сподівання, що з ремонтом доріг впораються за місяць, а от начальник транспортного

дороги, ремонт, розмітка, тендер

Після закінчення поточного ремонту ніжинських доріг приступлять до нанесення розмітки. Начальник УЖКГ та будівництва А. Кушніренко висловив сподівання, що з ремонтом доріг впораються за місяць, а от начальник транспортного відділу В. Карпенко сумнівається, зважаючи на погодні умови.

Нещодавно управлінням ЖКГ та будівництва було проведено тендерну процедуру по закупівлі послуг з нанесення дорожньої розмітки по місту. Уже заключено договір з переможцем з ТОВ "Трафік Менеджмент Груп". Це ТОВ – зі Львова.

Це вперше львівляни наноситимуть розмітку в Ніжині, так, як і тендер було проведено вперше (до цього були окремі договори). Про це журналістам сайту mynizhyn.com розповів Анатолій Кушніренко.

Він обіцяє, що розмітка буде гарна, переважно звична біла, але в деяких місцях, можливо, червона.

Тендер проведено на суму 600 тис. грн.

Дорожню розмітку буде нанесено по всьому місту. Віктор Карпенко розповів, що всього по Ніжину 35 км горизонтальної (поздовжньої) розмітки і 2 тис. 300 кв. метрів поперечної.

"Ще не знаємо, звідки будемо починати, – говорить Віктор Миколайович. – Щодня дощ, а тут важливо, щоб асфальт висох і прогрівся...".

Тож, чекаємо, коли стане на погоді. Доведуть до ладу вулиці, а там і новою розміткою прикрасять...

Валентина Пильник
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: