Завантаження ...
banner

Про нові творчі здобутки ніжинського хору "Світич"

З 7 по 10 травня 2020 року у Польщі відбувся Міжнародний конкурс дитячої та молодіжної творчості «Wawelskie Skarby». Конкурс, який проводиться щорічно у Кракові, нині пройшов у дистанційному форматі: учасники надсилали якісні відео записи своїх нещодавніх

хор, Світич, здобутки, міжнародний конкурс, НДУ

З 7 по 10 травня 2020 року у Польщі відбувся Міжнародний конкурс дитячої та молодіжної творчості «Wawelskie Skarby».

Конкурс, який проводиться щорічно у Кракові, нині пройшов у дистанційному форматі: учасники надсилали якісні відео записи своїх нещодавніх виступів, відповідно до вимог конкурсного регламенту.

Молодіжний хор «Світич» Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя взяв участь у конкурсі "Wawelskie Skarby" і отримав блискучий результат: «Гран-прі» у категорії «Академічний вокал».

А у період з 1 по 15 травня цього року у Туреччині пройшов V Міжнародний професійний дистанційний конкурс мистецтв «Ca Art World», куди були запрошені хори, оркестри, солісти у різних галузях музичного виконавства. Конкурс у Туреччині також приніс блискучу перемогу хору «Світич»: «Гран-прі» у номінації «Академічний хор». Керівники хору — заслужені діячі мистецтв України, професори Людмила Шумська та Людмила Костенко отримали спеціальні Сертифікати.

Свої нові творчі здобутки хор "Світич" присвячує прийдешньому ювілею - 200-річчю Ніжинської вищої школи.


хор, Світич, здобутки, міжнародний конкурс, НДУ

хор, Світич, здобутки, міжнародний конкурс, НДУ
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: