Завантаження ...
banner
banner

Як гурт «GO-A» здивував Європу незвичайним виконанням хіта Вєрки Сердючки. Відео

Минулої п’ятниці відбувся останній онлайн-концерт в рамках домашнього євробачення. Формат шоу являв собою пряме включення представників країн наймаштабнішого пісенного змагання. Нагадуємо, що конкурс пісні цього року було відмінено

GO-A, Катерина Павленко, Домашнє Євробачення, хіт, Верка Сердючка

Минулої п’ятниці відбувся останній онлайн-концерт в рамках домашнього євробачення. Формат шоу являв собою пряме включення представників країн наймаштабнішого  пісенного змагання. Нагадуємо, що конкурс пісні цього року було відмінено через пандемію коронавірусу. А тому, учасники євробачення 2020 співали свої пісні вдома в прямому ефірі проєкту «Домашній концерт Євробачення» Зазначимо, що в даному заході зовсім не було місця ефекту змагання. Це просто ініціатива в підтримку один одного в боротьбі з коронавірусом.

На  ютуб-каналі головного пісенного шоу Європи вийшло 7 епізодів такого незвичного формату концерту. Окрім учасників  цього року, в онлайн-євробаченні   взяли участь його найкращі представники минулих років. Захід  був побудований на тому, що зірки та цьогорічні учасники пісенного свята в себе вдома, он-лайн, виконували свої пісні. Друга частина епізоду- виконання хіта із конкурсу за минулі роки. Такий трек для кожного учасника віртуального євробачення обирали своїм голосуванням єврофани. 

В останньому, сьомому епізоді он-лайн шоу, Європа почула і нашого представника. Український електро-фольк гурт «GO-A», на чолі із солісткою, ніжинкою Катериною Павленко, виконали свою конкурсну пісню «Соловей». Що ж до єврохіта, то Європа обрала для нашого колективу колись конкурсну пісню Вєрки Сердючки «Dancing lasha tumbai». 

Лише наші «GO-A» підійшли до свого виконання із надзвичайною серйозністю. Всі учасники примітивно виступали на камеру в своїх квартирах. «GO-A»  виконали обидві пісні просто неба, на одній із найвищих точок Києва, а саме з висоти резиденції суспільного мовника UA: Суспільне. Маштабність великої споруди підсилив враження про виступ українського представника. 


Якісно зроблене відео та незвичне виконання трека  епатажної Вєрки Сердючки здивувало та вразило єврофанів. Мотиви її  «Денсингу» зазвучали кардинально по-новому. Дещо в роковому стилі, із нотками українського фольку Європа знову почула цю пісню- липучку. Саме українська сопілка розбавила рокову музику. Також додало антуражу до надзвичайно веселої пісні над серйозний та дивний образ солістки, що виражався в її міміці та техніці виконання. 

Переконані, що ніжинцям буде цікаво подивитися та послухати їхню землячку. Це можна легко зробити на головному ютуб-каналі Євробачення, увімкнувши відео сьомого епізоду онлайн-концерту.
 
Студент НДУ, спеціальності «Журналістика» Станіслав Кармазін

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: