Завантаження ...
banner

Ніжин знову перемагає, навіть дистанційно! Відео

Дивовижні події поповнюють скарбницю творчих надбань навчально-наукового інституту мистецтв імені Олександра Ростовського. Не так давно було повідомлено про блискучі нагороди Молодіжного хору «Світич», а нині поступили вражаючі новини щодо значних успіхів кафедри

оркестр народних інструментів, студенти-солісти, відзнаки

Дивовижні події поповнюють скарбницю творчих надбань навчально-наукового інституту мистецтв імені Олександра Ростовського. Не так давно було повідомлено про блискучі  нагороди Молодіжного хору «Світич», а нині поступили вражаючі новини щодо значних успіхів кафедри інструментально-виконавської підготовки. Навіть в умовах існуючих нині обмежень у навчальному та концертному процесі, викладачі та студенти ННІ мистецтв демонструють феєричні за кількістю та якістю результати участі у дистанційних конкурсах і фестивалях, повідомляє ndu.edu.ua.

Зведений оркестр народних інструментів Ніжинського державного університету імені Миколи Гоголя та Ніжинського коледжу культури і мистецтв імені Марії Заньковецької під орудою народного артиста України, професора Миколи Шумського та диригента Світлани Павленко здобув три перемоги: «Гран-прі» на Міжнародному фестивалі-конкурсі мистецтв «GOLDENLION» у Львові, диплом Лауреата І ступеня на V Міжнародному конкурсі мистецтв «СА ART WORLD» в Туреччині» та диплом Лауреата І ступеня на VІІ Міжнародному полікультурному фестивалі-конкурсі «Переяславський дивограй».

Заслужену нагороду здобула студентка 4 курсу Софія Ніжинець – учениця класу народного артиста України, професора М. О. Шумського. Софія має значний конкурсний досвід за роки навчання в університеті, і ось нове досягнення – диплом Лауреата I ступеня на VІІ Міжнародному полікультурному фестивалі-конкурсі «Переяславський дивограй».

Відзначилися високими результатами і студенти класу гітари викладача В. М. Багмута. Студентка 3 курсу Анна Білоус отримала три дипломи Лауреата I ступеня на Фестивалі-конкурсі учнівської та студентської молоді «Чубинськийfest», на Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої, учнівської та студентської молоді «Соняшник» у Києві та на Міжнародному фестивалі-конкурсі дитячої, учнівської та студентської творчої молоді «Київська веселка». 

Студент 2 курсу Владислав Пісоцький отримав  диплом Лауреата II ступеня на VІІ Міжнародному полікультурному фестивалі-конкурсі «Переяславський дивограй».
 
Вітаємо наш видатний оркестр та студентів – солістів зі славними нагородами
та зичимо невичерпного мистецького натхнення і подальших конкурсних перемог!
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: