Завантаження ...
banner

Пограбував квартиру: ніжинець постане перед судом

За процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове слідство у кримінальному провадженні за фактом відкритого викрадення чужого майна (грабіж), поєднаному з

грабіжник, квартира, прокуратура, суд

За процесуального керівництва Ніжинської місцевої прокуратури закінчено досудове слідство у кримінальному провадженні за фактом відкритого викрадення чужого майна (грабіж), поєднаному з насильством, яке є небезпечним для життя чи здоров'я потерпілого та з погрозою застосування такого насильства, вчиненому повторно, поєднаному з проникненням у інше сховище (ч. 3 ст. 186 КК України). 

Подія сталася в липні минулого року. Неодноразово судимий мешканець м. Ніжина, який нещодавно звільнився з місць позбавлення волі, через вікно проник до однієї з квартир в м. Ніжин де здійснив крадіжку грошей. Під час викрадення господар квартири, який в цей час відпочивав в іншій кімнаті прокинувся від шуму і намагався зашкодити зловмиснику, однак грабіжнику вдалося втекти з квартири з викраденими коштами.

Чоловіку повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого  ч. 3 ст. 186 КК України. 

Наразі обвинувальний акт відносно останнього скеровано до суду для розгляду по суті.

За вчинений злочин чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі від чотирьох до восьми років.  
   
Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: