Завантаження ...
banner
banner

Житель Ніжинщини отримав 7 років позбавлення волі

Прокурорами Ніжинської прокуратури підтримано публічне обвинувачення в суді за фактами умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння (ч. 1 ст. 121 КК України)

наркотики, тілесні ушкодження, суд, прокуратура

Прокурорами Ніжинської прокуратури підтримано публічне обвинувачення в суді за фактами умисного тяжкого тілесного ушкодження, небезпечного для життя в момент заподіяння (ч. 1 ст. 121 КК України)  та незаконного придбання та зберігання наркотичних засобів без мети збуту, вчиненого повторно (ч. 2 ст. 309 КК України). 

33-річного, неодноразово судимого мешканця одного із сіл Ніжинського району обвинувачували в тому, що останній в березні поточного року, будучи у стані алкогольного сп’яніння, перебуваючи на вулиці одного із сіл Ніжинського району під час конфлікту з потерпілим умисно наніс йому  один удар ножем в область грудної клітки, чим спричинив тілесні ушкодження у вигляді проникаючого ножового поранення грудної клітки з пошкодженням міжреберних судин, які за ознакою небезпеки для життя в момент заподіяння, відноситься до категорії тяжких тілесних ушкоджень.

Крім того, обвинувачений зірвав рослини роду коноплі, які приніс до свого місця проживання, де висушив та зберігав їх для власних потреб, до їх вилучення працівниками поліції в ході санкціонованого обшуку.  

Вироком Ніжинського міськрайонного суду за сукупністю скоєного чоловіка засуджено до 7 років позбавлення волі. 

Наразі вирок не набрав законну силу. 

Ніжинська місцева прокуратура
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: