Завантаження ...
banner
banner

Ніжинські дзюдоїсти привезли золоті і срібні нагороди з Всеукраїнської олімпіади з дзюдо

16 травня в легкоатлетичному манежі столичної ШВСМ на Березняках відбулася Всеукраїнська Олімпіада з дзюдо серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів серед юнаків та дівчат 2000-01 р.н.

Ніжинські дзюдоїсти, Дзюдо Ніжина

16 травня в легкоатлетичному манежі столичної ШВСМ на Березняках відбулася Всеукраїнська Олімпіада з дзюдо серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів серед юнаків та дівчат 2000-01 р.н., в рамках якої також пройшов і чемпіонат України (U16). У змаганнях взяли участь понад 500 дзюдоїстів 2000-01 р.н. з 24 регіонів нашої країни.

Ніжин представляли 5 спортсменів, серед яких двоє стали призерами. Зокрема Вадим Назаренко (вагова категорія до 66 кг.) та Наталія Чистякова (вагова категорія до 63 кг.) у результаті змагань здобули золоті та срібні нагороди. 

Тренер Вадима та Наталі Сергій Альбертович Полтавцев розповів, що ніжинці виступили дуже достойно й ними слід пишатись. Повідлмляють Уездные новости

Наталі всього чотирнадцять років, Вадиму — п'ятнадцять. Але за плечами в обох уже безліч перемог як на рівні Всеукраїнських змагань, так і на рівні міжнародних.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: