Завантаження ...
banner
banner

Пробне ЗНО відмінили, але пункти здачі у Ніжині перевірили

Як відомо, Міністерство охорони здоров'я напередодні проведення тестування вирішило заборонити проведення пробного ЗНО в закладах освіти. Працівники Міністерства освіти і науки, Українського

пробне, ЗНО, пункти, здача

Як відомо, Міністерство охорони здоров'я напередодні проведення тестування вирішило заборонити проведення пробного ЗНО в закладах освіти.

Працівники Міністерства освіти і науки, Українського та регіональних центрів оцінювання якості освіти дізнались про скасування пробного ЗНО через засоби масової інформації у суботу вранці. Про це пише osvita.ua

За словами міністра фінансів Сергія Марченка, сплачені кошти за проходження пробного ЗНО у розмірі майже 53 млн грн будуть компенсовані його учасникам у повному обсязі.

Сьогодні, 15 червня, на нараді начальник управління освіти Ніжинської міської ради Станіслав Крапив'янський розповів, що 15 і 17 червня у Ніжині в чотирьох пунктах мало пройти пробне ЗНО. 

Повідомляє mynizhyn.com.

За вихідні вчтелі самостійно мали повідомити випускникам, що в понеділок на пробне ЗНО приходити не потрібно. 

Все було готове до прийняття дітей - персонал навчений, наявні дезінфікуючі засоби. Перевірку цих пунктів здійснила Держпродспоживслужба і ніяких порушень не виявила. Все було згідно вимог Головного санітарного лікаря.

Основна сесія має стартувати 25 червня із ЗНО з математики. Читайте також: ЗНО у Ніжині: де і коли?

Для цього у Ніжині задійно 4 школи, НДУ і аграрний інститут. Найбільша участь звичайно буде на ЗНО з української мови, яке має пройти 30 червня. Найменша кількість учасників буде на ЗНО з хімії.

Наталія Нікітіна
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: