Завантаження ...
banner
banner

67-річний ніжинець зберігав удома вибухову речовину

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 67-річного мешканця м. Ніжин, працівниками поліції за процесуального керівництва прокурорів місцевої прокуратури виявлено та вилучено вибухову

тротилова шашка, обвинувальний акт

Під час проведення санкціонованого обшуку за місцем проживання 67-річного мешканця м. Ніжин, працівниками поліції за процесуального керівництва прокурорів місцевої прокуратури виявлено та вилучено вибухову речовину – тротилову шашку, які чоловік придбав та зберігав без передбаченого законом дозволу.

Наразі обвинувальний акт за фактом придбання та зберігання вибухової речовини без передбаченого законом дозволу (ч. 1 ст. 263 КК України) Ніжинською місцевою прокуратурою скеровано до суду для розгляду.

Зловмиснику за вчинений злочин загрожує покарання за ч. 1 ст. 263 КК України у виді позбавлення волі від трьох до семи років
 
Довідково: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Ніжинська місцева прокуратура
Фото з мережі

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: