Завантаження ...
banner

На Ніжинщині затримали іноземця, який перебував у міжнародному розшуку

У селі Терешківка Ніжинського району оперативники карного розшуку поліції області затримали зловмисника, якого розшукували правоохоронні органи Азербайджану з 2019 року.

Ніжинщина, зловмисник, міжнародний розшук

У селі Терешківка Ніжинського району оперативники карного розшуку поліції області затримали зловмисника, якого розшукували правоохоронні органи Азербайджану з 2019 року. Про це Суспільному повідомила пресофіцер Національної поліції України Мар’яна Рева.

52-річному чоловіку на батьківщині інкримінують дві статті Кримінального кодексу Азербайджанської Республіки: ст. 177.2.1 (Крадіжка групою осіб за попередньою змовою) та ст. 177.2.4 (Крадіжка із заподіянням значної шкоди). У 2019 році підозрюваного оголосили у міжнародний розшук. Іноземець та його спільниця проникли до будинку потерпілого та викрали золоті прикраси. Сума збитків становить близько 25 000 євро.

Співробітники Департаменту карного розшуку Нацполіції знайшли чоловіка. Він переховувався в селі Терешківка Ніжинського району/

Наразі його доставили до територіального підрозділу поліції для оформлення документів. На батьківщині зловмиснику загрожує до десяти років позбавлення волі.

Ніжинщина, зловмисник, міжнародний розшук

Ніжинщина, зловмисник, міжнародний розшук

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: