Завантаження ...
banner
banner

У центрі Ніжина затримали двох чернігівців з наркотиками

25 червня нічний патруль ГРПП близько 4 год. ранку, прямо на центральній площі міста зупинив двох підозрілих молодих чоловіків, які вели себе зухвало, порушували публічний порядок

наркотики, чернігівці, поліція

25 червня нічний патруль ГРПП близько 4 год. ранку, прямо на центральній площі міста зупинив двох підозрілих молодих чоловіків, які вели себе зухвало, порушували публічний порядок. 

Про це на щотижневій оперативній нараді розповіла начальниця Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

У обох гостей міста (адже виявилося, що вони з Чернігова) при поверхневому огляді виявили пакетики з тим самим канабісом. З’ясувалося, що до Ніжина вони приїхали для того, щоб наркотичні засоби збувати. Працювали методом так званих «закладок», ховаючи аналогічні пакетики у різних місцях по місту про які заздалегідь домовлялися з покупцем через меседжери. 

У житловому приміщенні яке вони винайняли для нічлігу, знайшли більше десятка таких пакетиків, та ще кілька у місцях, де вони вже встигли заховати «товар» для покупців.  

Обом хлопцям (одному 19 а іншому 20) вже повідомлено про підозру у збуті наркотичних засобів, а судом обрано запобіжні заходи: один під вартою, інший під домашнім арештом. Досудове слідство триває. 

mynizhyn.com
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: