Завантаження ...
banner

Як легко та зручно передавати показання лічильника газу?

З 1 по 5 число кожного місяця – час передавати показання лічильника газу. Як зробити це у будь-який зручний час та з будь-якого зручного місця? Навіть якщо ви згадали про це 5 числа о 23.59

газ, лічильник, показання

З 1 по 5 число кожного місяця – час передавати показання лічильника газу. Як зробити це у будь-який зручний час та з будь-якого зручного місця? Навіть якщо ви згадали про це 5 числа о 23.59? За допомогою вайбер-бота 7104.

З його допомогою можна передавати показання й переглядати їх історію, перевіряти нарахування та архів оплат, сплачувати за газ і доставку газу.

Для приєднання до вайбер-бота 7104ua потрібно відсканувати QR-код (у своєму додатку Viber натисніть в меню кнопку "Додатково", потім «QR-код» і наведіть камеру на це зображення з кодом), або ж код можна знайти на сайті 104.ua. Також можна перейти за посиланням на вайбер-бот на сайті. Після того, як відкриється профіль 7104, натисніть на кнопку «Повідомлення», щоб приєднатися до чату, і введіть номер особового рахунку (він є у платіжках, які отримують споживачі), суму останнього платежу або номер лічильника газу.

газ, лічильник, показання
 
Потім у меню можна обирати показання лічильника, платежі, стан рахунку або інші налаштування – все, що вам потрібно. У будь-який час і з будь-якого місця. Користуватися вайбер-ботом 7104 просто і зручно, адже телефон у більшості із нас завжди з собою. Також бот приймає фото лічильника – для підтвердження та звірки показань, які ви передаєте.

Перевага чат-бота 7104ua у Viber в тому, що в одному аккаунті можна зареєструвати та обслуговувати не лише себе, а й своїх близьких і рідних. Один користувач може вести до п’яти особових рахунків.
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: