Завантаження ...
banner

Чи відбудеться в Ніжині випускний?

Чи відбудеться цього літа випускний для наших випускників, яких у Ніжині більше 300? Щороку на центральній площі міста ця подія збирала розумників і розумниць, красенів і красунь, і це свято завжди було омріяним,

випускний, свято, масові заходи, Ігор Алєксєєнко

Чи відбудеться цього літа випускний для наших випускників, яких у Ніжині більше 300? Щороку на центральній площі міста ця подія збирала розумників і розумниць, красенів і красунь, і це свято завжди було омріяним, яскравим, запальним, ніжним і очікуваним.

Розуміємо, що нині ситуація непроста, вірус ще нікуди не подівся, але ж міський голова А. Лінник на засіданні виконкому від 02 липня зазначив, що масові заходи не заборонені.

То чи відбудеться цього року омріяна подія? І, якщо так, то в якому форматі?

Адже на цей день чекали всі: і випускники, і їхні родини. І справа тут не у платтях чи модних костюмах, як дехто вважає, а в тому, що наші діти заслужили це свято. Свято, яке було у всіх і яке запам'ятовується на все життя.

То чи чекати на випускний, журналісти сайту mynizhyn.com запитали у заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Алєксєєнко.

"Не можу нічого передбачити, – відповів Ігор Володимирович. – Після ЗНО випускники отримають атестати з рук директорів навчальних закладів. Локацію заклади оберуть самостійно, але небажано, щоб це відбувалося в актовій залі. А питання дефіле на площі... Не готовий сказати категоричне "ні", але і "так" пообіцяти стовідсотково теж не можу. Можливо, це ще і буде передбачено...

Нехай випускники успішно складають ЗНО, а приблизно у 20-х числах липня ми повернемося до питання, у якому форматі може відбутися випускний. Розглянемо це у виконкомі на засіданні комісії з надзвичайних питань".

Валентина Пильник
Фото минулорічне
 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: