Завантаження ...
banner
banner

Хотіли перекрити воду, а ледь не попрощалися з життям

21 травня о 22:45 у Ніжині до міськрайонного відділу Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що по вул. Березанська біля будинку №91 у колодязі водопровідної мережі знепритомніли двоє чоловіків

березанська люк ніжин, нежин канализационний люк, нежин новости, нежинские новости

21 травня о 22:45 у Ніжині до міськрайонного відділу Управління ДСНС у Чернігівській області надійшло повідомлення про те, що по вул. Березанська біля будинку №91 у колодязі водопровідної мережі знепритомніли двоє чоловіків 1986 та 1981 року народження, мешканців цього ж будинку.

Як з'ясувалося, через порив труби водогону в одній з осель будівлі чоловіки хотіли самостійно перекрити водопостачання. Коли один з чоловіків спустився в колодязь йому стало зле та він знепритомнів. До нього на допомогу прийшов знайомий, проте і він втратив свідомість.

Перехожі, які також знаходились неподалік? зателефонували по номеру "101" та повідомили про подію. За кілька хвилин на місце події прибули рятувальники 16-ї державної пожежно-рятувальної частини, які у захисних протигазах потрапили в колодязь та за допомогою пожежних поясів і мотузок дістали чоловіків та передали медичним працівникам швидкої допомоги.

Через кілька хвилин у кареті "швидкої" один з чоловіків прийшов до тями та відмовився від госпіталізації. Другого чоловіка було госпіталізовано до Ніжинської міської лікарні, де 22 травня його стан здоров’я стабілізувався та він прийшов до тями.

cn.mns.gov.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: