Завантаження ...
banner

У центрі Ніжина відкриють новий супермаркет відомої торгівельної мережі

Незабаром в місті над Остром розпочне свою діяльність черговий магазин мережі супермаркетів АТБ, що спеціалізуються на продажу продуктів харчування. Повідомляє nizhynnews.com. Розташовуватиметься він у торгівельному центрі «Пассаж»

АТБ, магазин, Пасаж

Незабаром в місті над Остром розпочне свою діяльність черговий магазин мережі супермаркетів АТБ, що спеціалізуються на продажу продуктів харчування. Повідомляє nizhynnews.com.

Розташовуватиметься він у торгівельному центрі «Пассаж» за адресою вул.Шевченка, 2. До цього тут були офісні приміщення. Проте власники мережі супермаркетів викупили перший поверх приміщення повністю. Тож орендарям офісів довелося з’їхати.

Наразі там ведуться активні будівельні роботи із перепланування будівлі під торгівельні площі.

Крім того, 9 липня членами виконавчого комітету Ніжинської міської ради було прийнято рішення «Про надання згоди ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» на облаштування місць для паркування транспортних засобів для будинку №2 по вул.Шевченка та благоустрою території, прилеглої до будинку №2 по вул.Шевченка в Ніжині».

Адміністрація ТОВ «АТБ-МАРКЕТ» звернулася з листом щодо можливості облаштування місця під паркування біля будівлі по вул. Шевченка, 2. Для впорядкування цього місця підготували схему. Даний лист розглядався на містобудівній раді. При розгляді було враховано благоустрій та зовнішній вигляд будівлі, облаштування місць для паркування. А також, додатково, на містобудівній раді розглядалося питання облаштування місця для зупинки громадського транспорту (навпроти приміщення колишнього магазину «Спорттовари»). Дане питання розглядалося з урахуванням вимог розробленої проектної документації щодо реконструкції вулиці Шевченка.

Це вже другий супермаркет «АТБ» у Ніжині. Ще один розташований за адресою вул.Шевченка, 120.

автор Вікторія Коломійченко, фото автора

АТБ, магазин, Пасаж

АТБ, магазин, Пасаж
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: