Завантаження ...
banner
banner

У двох господинь в Ніжині виявили незаконні посіви маку

Про виявлення незаконних посівів нарковмісних рослин у місті на щотижневій оперативній нараді розповіла начальниця Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко

мак, поліція, город, господині

Про виявлення незаконних посівів нарковмісних рослин у місті на щотижневій оперативній нараді розповіла начальниця Сектору моніторингу Ніжинського відділу поліції Інна Музиченко.

Повідомляє mynizhyn.com.

Факти виявлення таких посівів вже дісталися до Ніжина. Раніше ми писали: Ніжинщина: на городі господиня вирощувала мак

17 липня поліцейськими було проведено одночасно два обшуки у двох сусідніх домогосподарствах. На одному і на іншому городі було виявлено незаконні посіви маку. В однії господині вилучили 172 рослини, а у іншої - аж 413.

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Вилучені рослини направлено на дослідження. Якщо експертиза підтвердить, що це саме мак снотворний, то обом господиням загрожує  кримінальна відповідальність за вирощування нарковмісних рослин.

Заходи, щодо виявлення незаконних посівів маку будуть продовжуватися до кінця літа, тому поліція попереджає про недопущення даних порушень і якщо ще у когось залишились ці рослини на городах - знищіть їх і не чекайте поліції.

Фото з мережі
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: